Voice over IP

De Voice over IP technologie is een belangrijk element in heel wat bedrijven. Deze manier van telefonie brengt heel wat voordelen mee. Naast de lagere kosten zorgt ons team voor een perfecte integratie en opvolging.

Wat is VoIP?

Simpel gezegd is Voice-over Internet Protocol (VoIP) gewoon telefonie via internet, maar achter deze bedrieglijke simpele uitleg schuilt een waaier aan voordelen die jouw bedrijf de extra edge kan geven die het nodig heeft.

Voordelen van voice-over IP

Kostenbesparing

VoIP is naar tarief toe een stuk voordeliger dan het gebruik van een ISDN verbinding, een voordeel dat des te opvallender wordt als telefoontjes naar eigen kantoren geen zeldzaamheid zijn.

Flexibiliteit

VoIP betekent bedrijfstelefoontjes regelen waar je maar wil. Ook thuis of in de auto. Dingen zoals een Corona lockdown leggen je bedrijf dus niet zomaar meer lam.

Customization

Je kan je eigen telefooncentrale naar wens beheren. Een eigen keuzemenu instellen? Wachtrijen regelen? Automatische doorschakelprocessen instellen? Het kan allemaal.

Deskundige adviseurs

Onze medewerkers zijn volledig Cisco-gecertificeerd en laten je graag kennis maken met de mogelijkheden van VoIP. Ze kunnen je bovendien bijstaan in elke stap van de VoIP integratie van de aankoop van de nodige hardware tot het tweaken van de instellingen.

Ondersteuning van jouw volledige informatica infrastructuur

Contact

03 295 15 50
info@ds-es.be
BE0697.925.985