Support

Een goede IT infrastructuur valt en staat met de juiste ondersteuning. Zowel tijdens de installatie als nadien. Ook na deze eerste stappen staat ons team klaar om bij te springen waar nodig. Met een krachtig IT support team staan wij, flexibel, klaar voor jouw bedrijf.

Uitstekende ondersteuning

Uiteraard zijn wij niet enkel beschikbaar om alles in orde te brengen bij de aftrap of IT-update van je bedrijf, maar blijven wij ook nadien als gespecialiseerde IT-ondersteuning voor jou beschikbaar.

Hoe wij jouw IT ondersteunen

Dienstverlening op aanvraag

Zoals de titel al aangeeft, schieten wij in actie wanneer je ons nodig hebt. Geen nood aan ondersteuning? Dan zijn er ook geen kosten. Heb je ons ondertussen nodig om een en ander op orde te stellen, dan wordt er voor elke interventie een transparante factuur opgemaakt. Je betaalt dus enkel en alleen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

Zekerheid voor alles

Extra snelle service

Liever de geruststelling dat er te allen tijde een externe IT-dienst klaar staat voor al je vragen, zorgen en issues zonder je vragen te moeten stellen bij het prijskaartje? Dan kan je ook opteren voor ons abonnementssysteem. Voor een vast bedrag per maand, staan wij voor je klaar zo vaak als je ons nodig hebt. Dit kan gaan van IT-gerelateerde vragen en onderhoud tot troubleshooting en advies bij nieuwe aankopen. De dienstverlening zelf wordt volledig gecovered door je abonnement. Eventuele hardware & softwarekosten worden uiteraard nog wel verrekend.

IT in mensentaal

Onze vakmensen staan je steeds in mensentaal te woord. Duizelt je hoofd bij het horen van woorden als Switch, Router, WIFI 802.11ac en NAS? Maak je geen zorgen, je zal ons die termen horen gebruiken, maar we leggen je met alle plezier uit waar we nu precies ├ęcht mee bezig zijn, waarom bepaalde aanpassingen of kosten nuttig kunnen zijn en welke opties het best zijn voor jouw specifieke situatie.

Ondersteuning van jouw volledige informatica infrastructuur

Contact

03 295 15 50
info@ds-es.be
BE0697.925.985