Over DS Enterprise Services

We zijn een jong en dynamisch bedrijf waarvan de medewerkers verscheidene jaren ervaring in de IT-wereld kunnen voorleggen. Al die gebundelde kennis vormt het perfecte uitgangspunt voor de betrouwbare all-round IT-service waar wij bekend voor staan.

  • IT in mensentaal
  • Jong & dynamisch team
  • All round IT-service

Ons Team

Bij ons geen fancy gegoochel met indrukwekkende termen en vakjargon, maar een doorgedreven bottom-up benadering die begint vanuit het bedrijf zelf. Elke klantenrelatie begint met een goed gesprek en bij ons is dat niet anders. Door eerst naar jullie te luisteren en inzicht te krijgen in de korte- en langetermijnvisie voor je bedrijf, kunnen we je optimaal op maat adviseren. Hebben jullie daarna ondersteuning nodig? Dan staan wij uiteraard ook nog steeds voor je klaar met onderhouds- en helpdesk-service langs verschillende kanalen. Wij gaan immers volop voor een langetermijnrelatie.

De continuïteit van jouw bedrijf staat bij ons op de eerste plaats. Wij leveren een uitstekende infrastructuur en efficiënte ondersteuning en zorgen zo dat jijzelf en je medewerkers te allen tijde vlot en efficiënt kunnen werken. Zo dragen wij ons steentje bij tot een succesvolle en productieve bedrijfsvoering.

IT @ your service!

Ondersteuning van jouw volledige informatica infrastructuur

Contact

03 295 15 50
info@ds-es.be
BE0697.925.985